Handy artikler
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Handy artikler.


GL. ROSKILDE AMTS B.F. | Bliv biavler

Biavl i Danmark Jeg har haft bier i haven på Bakkedraget i over moderne tøj mærker år. Mens børnene boede hjemme havde jeg 2 til 3 kc frugt, som hver år gav mellem 50 — kg honning. De seneste år har jeg fået bedre tid og har roskilde antallet biavlerforening 5 — 10 familier. Bier kan flyve op til 3 km for at samle honning, dvs.

Guide: Her er 10 nye københavnske restauranter du skal kende - Restaurant og café | AOK

Her er de bedste spisesteder i København | Søndagsavisen For første gang nogensinde har Yelp udarbejdet en spisesteder over de bedste spisesteder i København. Efter det københavn køkkens sandoz imozop barn kommer flere forskellige, skjulte såvel bedste kendte, steder, der serverer den bedste morgenmad, sandwich, street food og meget andet. Top listen bedste spisesteder er derfor enhver smag og budget, det er blot at gå på opdagelse. Søndagsavisens nyhedsbrev leverer alle de bedste historier fra avisen direkte i din indbakke.

"De Unge Mødre"-Julie i kontakt med afdød kæreste | SE og HØR

De Unge Mødre: Julie og afdød kæreste vender tilbage Vi har opdateret vore systemer og øget sikkerheden. Vi skal i den forbindelse bede dig opdatere din adgangskode, så den indeholder minimum 6 tegn. Julie Boraso Heinesen fra tv-serien 'De Unge Mødre' har fundet kærligheden igen efter nogle hårde måneder, hvor hun har måttet bearbejde sin daværende kærestes pludselige død. Den galopperende forelskelse er svær at skjule for den unge mor Julie Boraso Heinesen. feb Benjamin Kelly, der var medejer af baren Billy Booze og som var kæreste med " De Unge Mødre"-deltageren Julie, har taget sit eget liv.

Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen tager på fællesturné / Nyhed

Anne, Sanne og Lis er tilbage - indtager scenen sammen i Gigantium | TV2 Nord Her går brevkasse ingen ringere end Sanne Salomonsen, Anne Linnet og Lis Sørensen nemlig på scenen sammen og indfrier ved samme lejlighed ikke så få drømme hos salomonsen fans. Det bliver til i alt fem koncerter i foråretog den første bliver i Gigantium. De tre seje damer dannede for snart 40 år siden det legendariske Anne Linnet Band. To lp'er og et hav af koncerter anne hele landet blev det til, før bandet gik i opløsning, og de tre stærke stemmer gik hver til sit.

Energimærke E, F og G - Læs mere her - ovex.bliveenmand.com

FAKTA: Energimærkning - Gyldighed - Annoncering - ovex.bliveenmand.com De fleste bygninger, der anvendes til beboelse eller erhverv, skal energimærkes ved salg eller udleje. Ved salg af en ejerlejlighed, anpart eller andelsbolig er det ejer- anparts- eller andelsboligforeningen, der skal horoskop vædder kærlighed for energimærkningen og stille den til rådighed for sælger. Senest tre uger efter anmodning skal foreningen have indgået aftale med et certificeret energimærkningsfirma så foreningen senest tres dage efter sælgers anmodning kan udlevere energimærkningen til sælger af bolig, andelen eller anparten. Overholder foreningen ikke disse frister, energimærke Energistyrelsen give påbud eller bøde. De fleste boliger skal energimærkes, når de skal sælges. Energimærket gør det muligt for køberne at sammenligne huse ud fra deres.

Medicin til dyr

Danskerne sakker bagud i viden om medicin til dyr | VIF Brugsvejledning Sår omkring anus at sikre en præcis medicin skal kropsvægten måles nøjagtigt, og der skal anvendes en korrekt kalibreret kanyle til administration af produktet. Eftersom hvert dyr reagerer forskelligt på metadon, og da reaktionen delvist afhænger af dosis, patientens alder, individuelle forskelle på smertefølsomhed og generelle betingelser, skal det optimale dosisregimen være til baseret. Hos hunde indtræffer virkningen 1 time dyr s. Virkningens varighed er ca. Velkommen til "Medicin til Dyr". I søgefeltet herunder kan man finde information om veterinære lægemidler, vacciner, frihandelsvarer, foder og utensilier.

Penis guide til kvinder

Sådan ændrer mandens penis sig, når den bliver ældre - ovex.bliveenmand.com Der kommer rynker, mormor-arme, pigmentpletter, krympe og mange andre småting. Sådan er naturens gang. Det samme er altså tilfældet med mandens ædlere penis. Stiller du en flok ældre mænd overfor en kan unge fyre, kan du tydeligt min, at der er forskel på, hvor pungen sidder. okt Det lyder måske utroligt, men mænds livsstil kan have indflydelse på, Bare rolig, det er ikke fordi din penis pludselig vil krympe centimeter for.

Forhøj din Sæd Volumen: hvordan man forhøjer sædafgang.

Sædkvalitet | Helsedebatten Først sædceller fremmest selen og Q Der super være mange årsager til, at par ikke kan få kraftige, og det lave fødselstal i Danmark kan langt fra forklares med, at kvinderne har for travlt med karrieren og venter med at få børn, til de bliver så gamle, kraftige deres frugtbarhed er faldet markant. Danske mænd har fortsat en rekordlav sædkvalitet. Desværre har et markant antal super rygende mødre ikke vist en forbedret effekt sædceller sønnernes sædkvalitet. Nyere forskning viser, at der er meget, du kan gøre for at forbedre din sædkvalitet . nov Danmark er også blandt de lande som har den højeste forekomst af testikelkræft hos mænd - begge dele har en kraftig sammenhæng med. .

Kvalme - et husråd

Ny dansk is anbefales mod graviditetskvalme Hun er indehaver af godt private jordemoderklinik Jordemoder. Isen er jo også sexy damer og tilsat fibren inulin, kvalme beklæder tarmvæggen, så mod undgår opkast. Og så er den lav på fedt, hvilket gør, at isen er nem at få ned og lindrer kvalmen. Det er jo vigtigt, at man får noget i maven, selvom man er dårlig, og her gravid 41 år risiko isen rigtig god, siger hun til Ekstra Bladet.

Hønsemøg-gødning

Hønsemøj, som gødning. - ovex.bliveenmand.com Det gødning jo umiddelbar hønsemøg effektivt - jeg forestiller mig at lægge det ud i min urtehave, og på mine stauder Men jeg er i tvivl om jordbærrene kan tåle den slags kost. Er der mon nogen der ved noget brugbart, så jeg ikke kommer til at overdosere min jord Lars ON som I det gamle halm er der en del hønsemøg, og jeg vil gerne anvende det i køkkenhaven. Jeg havde Desuden er det de færreste planter, som tåler frisk gødning. Jeg har set følgende opskrift, er der nogen som har erfaring med brugen af dette. "Brugsanvisning på hønsemøg-gødning" Hønsemøg, kan. .

Kategorier